Vrijwilliger worden

Ons doel is om jongeren te enthousiasmeren voor techniek. Dit doen we door middel van projecten, gastlessen, aanbieden van stages en nog vele andere manieren. We laten zien hoe leuk het is om te werken in de techniek door ze te laten ervaren hoe het in werkelijkheid gaat en door ze zelf dingen te laten testen of onderzoeken. Zelf een auto uitdeuken of zelf dingen aan elkaar lassen is natuurlijk veel interessanter dan alleen meekijken.

 

Ben je op zoek naar zinnig en inspirerend vrijwilligerswerk?

Voor elk project, elke gastles, elk evenement en andere vormen van training hebben we mensen nodig die de leerlingen kunnen begeleiden of iets kunnen leren. Door ons grote netwerk zijn er vaak handjes beschikbaar om hierbij te helpen. Echter hebben we aan deze handjes niet altijd genoeg. Hulp van buitenaf is net zo hard nodig.

 

Meewerken als leerlingbegeleider

Je begeleidt een groepje leerlingen bij opdrachten en kijkt of alles goed verloopt. Vul het formulier in en wij kijken wanneer we je kunnen gebruiken.

 

Meewerken als assistent-leerkracht

Je assisteert de leerkracht/gastdocent bij bepaalde lessen.

 

Meedoen als gastdocent

Is techniek je hobby of je vakgebied?  En heb je tijd over in de week? Dan kunnen wij jou goed gebruiken! Je hebt bepaalde kennis over een willekeurige vorm van techniek en je vindt het leuk om jouw ervaring te delen met anderen om zo jongeren te inspireren. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op. Samen kijken we naar interessante mogelijkheden om lessen voor te bereiden.

 


Aankomende evenementen


vrijwilliger worden voor evenementen

Vind je het leuk om af en toe te komen helpen, maar heb je niet elke week of elke maand de tijd? Laat je gegevens hieronder achter. Wanneer er een evenement aankomt waarbij we veel handen kunnen gebruiken, zullen we je benaderen. Help wanneer het jou uitkomt!


Ik wil me graag aanmelden als:
Vrijwilliger
Gastdocent