Over ons

De TechnoHUB is een leeromgeving waar basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en mbo-studenten kennis krijgen van de nieuwste technieken. Door de ruime leeromgeving en nieuwste technische machines krijgen ook medewerkers van bedrijven en zij-instromers de kans om zich hier verder te ontwikkelen. Er wordt les worden gegeven in onder meer motorvoertuigen en logistiek, installatie en elektrotechniek, bouw, wonen en interieur én metaal, mechatronica en robotica.

Door het aanbieden van technisch onderwijs in de TechnoHUB proberen we om de instroom van leerlingen in het technisch onderwijs te bevorderen. Techneuten zijn onmisbaar en we kunnen nog veel meer handen gebruiken in de toekomst. Wilt u (financieel) bijdragen aan een technische toekomst?

Het bijdragen door middel van een donatie is hard nodig voor de realisatie van de TechnoHUB. Voor het financieren van de machines, gereedschappen, apparaten en materialen. Dankzij uw bijdrage kunnen we jongeren de kans geven om kennis te maken met techniek en te leren en werken aan een technische toekomst. Waar gaat uw geld heen? Dat is simpel.

1

Machines en Materialen

Voor de uitvoering van het onderwijs programma willen we graag werken met actueel lesmateriaal en de nieuwste technologie├źn zodat de leerlingen een goede indruk krijgen van het beroepsbeeld in de tijd van nu en de nabije toekomst.

2

Deskundigen

We zorgen dat er gedreven, ervaren en slimme instructeurs zijn die kunnen vertellen hoe je succesvol wordt door werken in techniek.

3

Onderhoud TechnoHUB

In 2020 hebben we een oud pand omgetoverd tot meest moderne en technische onderwijsfaciliteit van Nederland! Om dit te kunnen onderhouden is er af en toe steun nodig.