Doneren

Door het aanbieden van technisch onderwijs in de TechnoHUB proberen we om de instroom van leerlingen in het technisch onderwijs te bevorderen. Techneuten zijn onmisbaar en we kunnen nog veel meer handen gebruiken in de toekomst. 

 

Vindt u het ook belangrijk om hier aan bij te dragen? 


Doneer nu U wordt doorgestuurd naar GoFundMe

Wij zijn een anbi

Een Algemeen Nut Beogende Instelling is een instelling met bepaalde belastingvoordelen in Nederland. Donateurs van een ANBI mogen hun aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Klik hier voor meer informatie.


Wat doen we met uw donatie?

Uw donatie is hard nodig voor de realisatie van de TechnoHUB. Voor het financieren van de machines, gereedschappen, apparaten en materialen. Dankzij uw bijdrage kunnen we jongeren de kans geven om kennis te maken met techniek en te leren en werken aan een technische toekomst. Waar gaat uw geld heen? Dat is simpel.

1

Realisatie TechnoHUB

Om het pand aan de Industrieweg klaar te stomen voor onderwijs in september. We werken aan de inrichting, zoals plaatsen van wanden voor praktijkruimten, gebouw gebonden E en W installaties en sanitaire voorzieningen. Een veilig buitenterrein hoort hier ook bij.

2

Machines & Materialen

Voor de uitvoering van het onderwijs programma willen we graag werken met actueel lesmateriaal en de nieuwste technologie├źn zodat de leerlingen een goede indruk krijgen van het beroepsbeeld in de tijd van nu en de nabije toekomst.

3

Deskundigen

We zorgen dat er gedreven, ervaren en slimme instructeurs zijn die kunnen vertellen hoe je succesvol wordt door werken in techniek.

Wij waarderen uw donatie

Vindt u het ook belangrijk om mee te werken aan beter techniekonderwijs? Doneer via onderstaande link!

Doneer nu