Nieuws

VMBO On Stage

Zet je bedrijf in de spotlight bij de leerlingen van het VMBO!

VMBO On Stage is een beroepenfeest waar bijna 1.000 leerlingen uit Woerden en Montfoort kennismaken met 250 verschillende beroepen. Ze gaan in gesprek met de bedrijven en maken een afspraak voor een werkbezoek tijdens de Doe Dag. Deelnemende scholen zijn het Kalsbeek College, Minkema College, Futura Collega en het Yuverta Montfoort.

 

”On Stage biedt een Positief Podium voor jongeren. Met een feestelijk ontvangst op de rode loper langs een erehaag van applaudisserende beroepsbeoefenaren worden zij ontvangen en de eigenwaarde vergroot.”


Introduceer jouw technische bedrijf!

Doe mee en ga tijdens On Stage met VMBO-leerlingen in gesprek. Laat ze kennis maken met jouw bedrijf, presenteer je vacatures, vertel wat een beroep inhoudt en hoe een werkdag eruit ziet en laat ze hun collega’s van de toekomst ontmoeten. Dit doe je op het beroepenfeest, op een leuke en inspirerende manier. Vervolgens nodig je de leerling uit voor een doe-dag bij jou op locatie.

Beroepenfeest 10 februari 2022
13.00 – 16.00 uur
Gasterij De Milandhof in Zegveld

Doe Dag Werkbezoek 24 februari 2022
09.00 – 12.00 uur en/of van
13.00 – 16.00 uur op jouw locatie


VMBO On Stage faciliteert.
De TechnoHUB promoot haar technische bedrijven mee.

VMBO On Stage zorgt voor de organisatie en de communicatie naar de scholen. De TechnoHUB promoot dit initiatief mee door het evenement onder de aandacht te brengen bij haar partners, jongeren te enthousiasmeren, en ze een kijkje in de keuken te geven van onze technische bedrijven. Doe je mee aan On Stage? Geef dit dan ook door aan de TechnoHUB via info@technohub.nl.


Meedoen? Klik dan hier!