Nieuws

TechnoCafé: onderwerp volgt


VOLGENDE TECHNOCAFÉ IS OP 4 MEI 2023 | 16:00 - 18:00 

Meer informatie volgt. 

De TechnoHUB zet haar deuren open in het TechnoCafé. Het Café is in principe open op elke eerste donderdag van de maand. Het format? Elk café een boeiend en interessant onderwerp voor iedereen in ongedwongen setting. Met boeiende gastsprekers over onderwerpen van nu óf ontwikkelingen voor de dag van morgen. Het TechnoCafé is niet alleen toegankelijk voor mensen die de TechnoHUB al kennen maar juist voor álle medewerkers van onze WTT-bedrijven.

In elk Café introduceert de TechnoHUB een hedendaags of innovatief onderwerp met een gastspreker. Na elk uitgelicht onderwerp blijft het TechnoCafé open om na te praten en na te borrelen. Wij nodigen IEDEREEN uit om te komen. En neem gerust een introducee mee. Red je het niet om aanwezig te zijn bij een presentatie van een van onze gastsprekers, loop dan gerust binnen tijdens het èchte café moment.


Maandelijks programma
TechnoCafé: zet deze herhaalafspraak vast in je agenda: elke eerste donderdag van de maand vanaf 16.00 uur.
We starten met een gastspreker met een presentatie van een half uur. Er is nog een half uur de tijd voor plenaire vragen. En in het volgende uur kun je in het café in ongedwongen sfeer in contact komen met medewerkers van andere bedrijven.

Heb je vragen?
Neem dan contact op met de TechnoHUB.


Via onderstaand formulier kun je je inschrijven.