Cursussen

Extended Reality cursus

In de volgende sessies nemen we je mee in de mogelijkheden van Extended Reality. Ben je benieuwd hoe het gebruik van XR er in de toekomst in jouw vakgebied uit gaat zien? Of wil je meer leren over hoe je XR binnen je bedrijf of onderwijs in kunt zetten? Doe mee en ga mee op ontdekkingsreis en kom meer te weten over de toegevoegde waarde van XR.

LET OP: enkele cursusdata zijn verplaatst, zie onderstaand overzicht.

Cursusreeks XR

Ga mee de diepte in, schrijf in voor een vervolgsessie! 

 
Workshop – Iedereen kan repareren met een Hololens
28 september: 14.00 – 17.00 uur | TechnoHUB Woerden
We laten zien hoe je met een Hololens een handleiding projecteert. De handleiding neemt je stapsgewijs mee in bijvoorbeeld de reparatie van een 3D-printer. We laten zien hoe je op afstand kunt meekijken met een onervaren installateur. En we hebben een sneak peak in hoe een Hololens kunt gebruiken om sensoren uit te lezen.

 

Workshop – VR, AR & Hololens in het onderwijs
13 oktober: 14.00 – 17.00 uur | TechnoHUB Woerden

Hoe maak je het onderwijs leuker, interessanter en vergoot je het leervermogen met hulp van VR? We nemen je mee in de unieke mogelijkheden van VR voor het onderwijs. Het zal jouw docenttaken verrijken en ontlasten, wanneer u dit op een nieuwe manier inzet binnen het onderwijs.

 

Workshop – Trainen in VR - LET OP: NIEUWE DATUM
Nader te bepalen datum in november | 14.00 – 17.00 uur | TechnoHUB Woerden
Hoe smartphones en AR de manier veranderen waarop we de wereld zien en ermee omgaan. Ontdek de mogelijkheden van AR en animaties op je telefoon. Promoot hiermee je vakgebied, product of innovatie. Of maak zelf zonder dure ontwikkelaar een training of cursus op de smartphone of iPad.Workshop – Kom goed voor de dag met AR op de smartphone - LET OP: NIEUWE DATUM
Nader te bepalen datum in december | 14.00 – 17.00 uur | TechnoHUB Woerden
Hoe smartphones en AR de manier veranderen waarop we de wereld zien en ermee omgaan. Ontdek de mogelijkheden van AR en animaties op je telefoon. Promoot hiermee je vakgebied, product of innovatie. Of maak zelf zonder dure ontwikkelaar een training of cursus op de smartphone of iPad.
 

Word je als WTT-lidbedrijf enthousiast?

 
Dan helpen wij vanuit het project MKB Idee je verder met de ontwikkeling van je eigen Guide of proces en mag je jonge personeelsleden naar de TechnoHUB sturen om onze Hololens te gebruiken. 
Verder laat Jos Molema van AR Producties zien wat er allemaal nog meer kan met de Hololens als je iets meer budget hebt. We hebben de Hololenzen van Wij Techniek tot onze beschikking en laten daarmee zien hoe je kunt aftekenen en een onbekend apparaat kunt repareren.
 
Deze sessie is met name interessant voor technische bedrijven, maar kan ook voor docenten van toegevoegde waarde zijn. 


Ik wil mij graag aanmelden voor de volgende workshops:

De TechnoHUB hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. In de privacy verklaring geven wij informatie over de manier waarop wij omgaan met persoonsgegevens.