Nieuws

Nieuwsbrief TechnoHUB

De TechnoHUB is nu al bijna twee maanden volop in gebruik en daar valt natuurlijk genoeg nieuws over te vertellen! In deze nieuwsbrief lees je over de start van onze workshops, de aftermovie van de TechnoHUB, interview in Ondernamen en over onze nieuwe keuken!

Reacties op de TechnoHUB

De eerste workshops van de basisscholen zijn gestart! Op 23 september kwam groep 8 van de Regenboog uit Woerden als eerste basisschool in de TechnoHUB een techniek workshop 'Ontwerp een ballensorteermachine 'volgen. Het was een groot succes: enthousiaste leerlingen en docenten. Peter Rietveld van Bolton Bouw heeft deze workshop, bedacht, uitgewerkt, voorbereid en samen met Annewieke, Sjaak en Willem geeft Peter 10x deze workshop aan diverse basisscholen.

De workshops werden gewaardeerd met een gemiddelde van een 8,9!

'Het ontwerpen van machines is een belangrijk onderdeel in het proces van techniek. Het uitdenken, prototype verfijnen en uiteindelijk, het werken met machines en onderhouden van de machines. In dit proces heb je denkers en doeners nodig. Kinderen die kunnen fantaseren, kinderen die kunnen uitdenken en tekenen, kinderen die kunnen maken en die inzicht hebben. '
- Reactie van Basisschool De Regenboog 

Ik zou dit heel graag vaker willen doen in een jaar!' 
- Reactie van basisschool Eben-Haëzer uit Kamerik


Nieuwe keuken

We zijn ontzettend blij met onze nieuw keuken! Vindt u de keuken ook niet prachtig? De keuken is ontworpen door Annekoos Littel van Annekoos Littel Interieurarchitecten, getekend door Sander de Wit van 3dewit , geïnstalleerd door Martin Out van Martinterieur en de apparatuur is geleverd door Olaf Holtkamp van HelloKitchen.