Cursussen

TechnoCaféVolgende TechnoCAFÉ is op 6 oktober om 16.00 uur

 

De TechnoHUB zet in het najaar haar deuren op in het TechnoCafé. Het Café is open op elke eerste donderdag van de maand. Het format? Elk café een boeiend en interessant onderwerp voor iedereen in ongedwongen setting. Met boeiende gastsprekers over onderwerpen van nu óf ontwikkelingen voor de dag van morgen. Het TechnoCafé is niet alleen toegankelijk voor mensen die de TechnoHUB al kennen maar juist voor álle medewerkers van onze WTT-bedrijven.

In elk Café introduceert de TechnoHUB een hedendaags of innovatief onderwerp met een gastspreker. Na elk uitgelicht onderwerp blijft het TechnoCafé open om na te praten en na te borrelen. Wij nodigen IEDEREEN uit om te komen. En neem gerust een introducee mee. Red je het niet om aanwezig te zijn bij een presentatie van een van onze gastsprekers, loop dan gerust binnen tijdens het èchte café moment.


AGENDA

6 oktober 2022 | 16.00 - 18.00

De energietransitie (in samenwerking met Wij Techniek): Theo Ockhuizen vertelt ons alles over de energietransitie, circulaire economie, verstedelijking en digitalisering, materiaal- en mensentekort. Door ingrijpende gebeurtenissen op het wereldtoneel gaan de veranderingen in onder meer de bouw- installatiesector opeens heel hard. Wat kun je als technisch mkb-ondernemer op korte en middellange termijn verwachten? Wat zijn de risico's, maar ook de kansen in deze snel veranderende markt? 

3 november 2022 | 16.00 - 18.00

Lasrobotisering (onderwerp onder voorbehoud): In november is de TechnoHUB ondergedompeld in de onderwerpen metaal, mechatronica en robotica. In deze sessie gaan we het hebben over lasrobotisering. Wil je daar ook meer over weten of wil je graag met partnerbedrijven sparren over de ontwikkelingen? Je bent van harte welkom!

1 december 2022 | 16.00 - 18.00

Faalkosten (onderwerp onder voorbehoud): Faalkosten: we dealen er allemaal mee. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen om faalkosten te verminderen? Wat is het laaghangend fruit, en wat zijn de onverwachte strategieën met groot effect? In het TechnoCafé praten twee gastsprekers je weer helemaal bij.

 

Maandelijks programma
TechnoCafé: zet deze herhaalafspraak vast in je agenda: elke eerste donderdag van de maand vanaf 16.00 uur.
We starten met een gastspreker met een presentatie van een half uur. Er is nog een half uur de tijd voor plenaire vragen. En in het volgende uur kun je in het café in ongedwongen sfeer in contact komen met medewerkers van andere bedrijven.

Heb je vragen?
Bekijk dan onze meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met de TechnoHUB.

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven.
Inschrijven gast-sessie naar keuze: