Cursussen

POP gesprekken met purpose

LET OP! Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar binnen het subsidiebudget. Vul het formulier in en wij zullen u informeren wat de huidige beschikbaarheid is.


HERKEN JE DIT?

  • Je wil investeren in opleiding van medewerkers, maar die lopen hier niet altijd warm voor
  • Het volgen van opleiding lijkt maar geen voorrang te krijgen boven de drukte van alledag
  • Medewerkers willen wel opleidingen, maar die passen niet altijd bij jouw ambities als werkgever
  • Voortgangsgesprekken gaan goed, maar persoonlijke ontwikkelgesprekken blijven er vaak bij
  • Persoonlijke ontwikkelingsplannen maak je één keer per jaar, maar worden gedurende het jaar niet door werkgever of werknemer bekeken.


WAT DAN WEL?

 

Je leert hoe je een POP gesprek voert op basis van purpose. Met een purpose definitie ontdekt een werknemer wat hij of zij belangrijk vindt in het leven. En daarmee wakkeren wij het interne vuurtje aan om te gaan leren en ontwikkelen. En kijken we wat er bij de purpose van het bedrijf zelf past.

 

Dit gaan we doen:

  • We trainen twee personen (HR/leidinggevenden) om purpose gesprekken te voeren met medewerkers en de ‘purpose pop canvas’ in te vullen op de purpose trainingsdag. Zij leren ook om collega’s op te leiden.
  • Om op te starten krijgen 2 medewerkers een coach om hun purpose te bepalen en om te ontdekken waar zij wel en niet gelukkig van worden in hun werk.
  • Je krijgt twee persoonlijke adviesgesprekken om de purpose van de organisatie te ontdekken en hoe je purpose POP gesprekken kan integreren in jouw bedrijf.


DETAILS

Het purpose traject is gratis voor TechnoHUB partnerbedrijven (wie het eerst komt die het eerst maalt). Elke extra training kost €750 en elk coachingstraject €400 per medewerker.
Inschrijven vanaf het najaar van 2022. Eerste trainingsdag voor HR/leidinggevenden is 18 november 2022.


Meld je aan en we nemen contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.

LET OP! Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar binnen het subsidiebudget. Vul het formulier in en wij zullen u informeren wat de huidige beschikbaarheid is.


Ja, ik meld me aan voor een vrijblijvend intakegesprek voor het traject POP gesprekken met purpose.