Nieuws

Albèrt de Goey neemt afscheid als bestuurslid


Afscheid Albèrt de Goey en Partner bijeenkomst

Na 12 jaar actief te zijn geweest in het WTT-bestuur neemt Albèrt de Goey afscheid als bestuurslid. Albèrt heeft zich naast de reguliere bestuurstaken en zijn taken als secretaris in de afgelopen jaren enorm ingezet voor de automotive sector, de techniekdagen, het onderwijs en het bedrijfsleven. Albèrt blijft ook zonder zijn bestuursrol nauw betrokken bij de branche. Robert van Leeuwen, directeur/eigenaar, van bouwbedrijf Van Leeuwen is het nieuwe bestuurslid.

Het was een bijzondere dag bij de TechnoHUB. Gedeputeerde Robert Strijk van de provincie Utrecht kwam samen met Jurgen Geelgoed, Regio Ambassadeur EZK en Arjan van der Born, directeur ROM Utrecht op werkbezoek bij de TechnoHUB. ”Schitterende plek voor technisch onderwijs” plaatste Robert op twitter, https://lnkd.in/dZ-WAth9

Ook vond de jaarlijkse Partner bijeenkomst plaats waarbij de branches afspraken maken om het onderwijs en het bedrijfsleven steeds dichterbij elkaar te laten komen. De overhandiging van het TechnoHUB boek was ook onderdeel van het programma. 

Het was een inspirerende dag voor de TechnoHUB.