Metaal

Het metaallokaal leent zich voor iedereen die alles wil weten over metaal. Er is veel te leren over metaal en we vinden het belangrijk om mee te gaan met de nieuwste technieken. Van theorie tot praktijk, alles is nodig voor het maken van een product. Leer alles over wat je nodig hebt voor een opdracht; welke materialen, machines, welk gereedschap, welke veiligheidsmaatregelen en beschermingsmiddelen.. Oefen handmatig of met machines het bewerken van metaal. In de TechnoHUB komen alle verschillende technieken aanbod.

 

 Beschikbaar voor iedereen

Of je vanaf het begin alles wilt leren over metaal of dat je alleen de nieuwste technieken wilt bijleren, het mag hier allemaal. Er zijn veel beroepen waarbij metaal een belangrijk onderdeel is. Je hoeft je nooit te vervelen als je ervoor kiest om alles te weten over metaal. Van metaalbewerker tot edelsmid en van verspaner tot metaalconserveerder, er is heel veel keuze.


Toekomst van techniek

Techniek vertaalt zich in vele vormen. Hierdoor kan techniek leuk zijn voor verschillende doelgroepen. Omdat de wereld om ons heen snel verandert, veranderen de technieken met ons mee. Hierdoor zal er altijd vraag zijn naar nieuwe techniektalenten om bij te dragen aan een vernieuwende en duurzame toekomst. We vinden het belangrijk om mee te gaan met de toekomst en bieden daarom veel mogelijkheden in de TechnoHUB.

format_quote

The future depends on what you do today

Mahatma Gandhi

Op zoek naar een stageplaats?

Het zoeken naar een passende stage is soms lastig. Daarom helpen wij jou een beetje! Hieronder vind je een aantal bedrijven in de metaalsector die nog ruimte hebben voor een technische topper in opleiding.