Installatie &
Elektrotechniek

Installeren is een breed begrip. Je kunt denken aan het installeren van een keuken of badkamer, maar ook het installeren van programma’s en robots. Bij de TechnoHUB zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken en focussen we ons binnen de branche Installatie & Elektrotechniek op verschillende soorten beroepen. We hebben veel verschillende materialen in huis om iedereen op te kunnen leiden. Daarnaast hebben we veel samenwerkingen met bedrijven in deze branche. Zij vinden het ook belangrijk om mee te werken aan een technische toekomst.

 Oefen met de nieuwste technieken

In de TechnoHUB is een lokaal speciaal ontwikkeld voor Installatie & Elektrotechniek. In dit lokaal is het juiste apparatuur aanwezig om de nieuwste technieken te kunnen leren. Wij zorgen dat je hier echt kan oefenen in de praktijk in plaats van door te kijken.

Voor werknemers en werkgevers is het soms handig om bij elkaar te komen zodat je kan kijken naar de manier van werken, veranderingen in de branche of om met elkaar nieuwe kennis op te doen. Juist om die redenen is de TechnoHUB geopend voor iedereen die kennis op wil doen van de nieuwste technieken.

format_quote

Waarom moeilijk doen als het samen kan