Cursussen

Techniek in de Tent

Na een 1e succesvolle editie van Techniek in de Tent in 2019, het enthousiasme van de basisschoolkinderen en de verruiming van de covid staat op 9 juli as. de 2e editie van Techniek in de Tent op de agenda. Met uitdagende en interessante workshops maken de kinderen kennis met techniek.  
 
Wat betekent dit? 
Op vrijdag 9 juli  tussen 8.30-15.00 ontvangen we basisschoolleerlingen uit Montfoort voor techniek workshops. 3 van de 5 scholen hebben zich al aangemeld, de teller staat nu al op zo’n 75 leerlingen uit groep 7 en 8 die we deze dag laten ervaren hoe leuk techniek eigenlijk is.  
  
Graag maken we samen met u van deze dag een succes! Het is een doe-dag om jonge mensen te inspireren en enthousiasmeren voor een toekomst in de techniek.  
De bedrijven die meedoen laten de kinderen iets zien, maar vooral doen met de techniek uit uw bedrijf.  
 
Vindt u het leuk om met uw bedrijf mee te doen om bijvoorbeeld met de kinderen een muur te metselen, te lassen in de 'magie van metaal' hoek of met een kraan te spijkerpoepen? Stuur ons dan een mail: info@technohub.nl.
 
Het is ook goed mogelijk om met bedrijven uit dezelfde branche gezamenlijk op te trekken en samen een leuke activiteit te bedenken waarbij de kinderen op een leuke manier techniek beleven.