Cursussen

TechnoCaféVolgende TechnoCAFÉ is op 2 juni om 16.00 uur

 

De TechnoHUB introduceert het TechnoCafé. Het Café is open op elke eerste donderdag van de maand. Het format? Elk café een boeiend en interessant onderwerp voor iedereen in ongedwongen setting. Op een vast moment, namelijk elke eerste donderdag van de maand. Met boeiende gastsprekers. Het TechnoCafé is niet alleen toegankelijk voor mensen die de TechnoHUB al kennen maar juist voor álle medewerkers van onze WTT-bedrijven.

In elk Café introduceert de TechnoHUB twee onderwerpen. Deze zijn gebaseerd op een onderwerp die past bij TechnoCafé vandaag en een onderwerp uit de trechter TechnoCafé morgen. Elke gastspreker dompelt je onder in een spraakmakend onderwerp. Na elk uitgelicht onderwerp blijft het TechnoCafé open om na te praten en na te borrelen. Wij nodigen IEDEREEN uit om te komen. En neem gerust een introducee mee. Red je het niet om aanwezig te zijn bij een presentatie van een van onze gastsprekers, loop dan gerust binnen tijdens het èchte café moment.


AGENDA


2 juni 2022 | 16.00 - 18.00
TechnoCafé morgen: Subsidie, overzicht van subsidies voor innovatie en opleidingen | Gastspreker: Marloes Sikkema, aanjager van subsidies bij onder meer de TechnoHUB @AMICA Innovatie
TechnoCafé vandaag: De veiligheidsladder, de ader van je bedrijf | Gastsprekers: Kees Verlaan, Operationeel directeur @Van den Pol Elektrotechniek. Monica Miegies, Eigenaar en gedragstrainer @Memodidact


Maandelijks programma
TechnoCafé: gewoon even inboeken als maandelijkse herhaling; elke eerste donderdag van de maand vanaf 16.00 uur.
We starten met een gastspreker met een presentatie van een half uur. Er is nog een half uur de tijd voor plenaire vragen. En in het volgende uur kun je in het café in ongedwongen sfeer in contact komen met medewerkers van andere bedrijven.

Heb je vragen?
Bekijk dan onze meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met de TechnoHUB.

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven.
Inschrijven gast-sessie naar keuze: