Cursussen

Cursus | Bekabeling Meet- en Regeltechniek

 
Steeds meer technische mogelijkheden op het gebied van gebouwautomatisering en meet- en regeltechniek beginnen de technische specialismen te overlappen. Wil je meer kennis opdoen over meet- en regelbekabeling? Of ben je een installateur die graag eens wil kijken bij de W of juist bij de E? Volg dan de cursus bekabeling meet- en regeltechniek. Tijdens de cursus leer je meer over het maken van een goede keuze voor een juiste bekabeling passend bij de juiste oplossing. Ook word je meer bekwaam in de veiligheidseisen die worden gesteld bij het uitvoeren van bekabeling. Het is een interactieve cursus waarbij de inhoud is afgestemd op de cursisten.

De TechnoHUB en onze partner Meet- en Regeltechniek de Jong & Hartog nodigen u graag uit voor een cursus van 3 avonden.

 

Datum            30 juni, 7 juli en 14 juli

 

Tijd                 19:00 - 22:00 uur
 
Locatie           TechnoHUB, Woerden 

 

Kosten            Deelname aan de cursus is gratis voor de partnerbedrijven van de WTT

 

Voor wie          Lidbedrijven van de WTT | W & E Installateurs
 

 

We starten bij een minimum van 6 aanmeldingen met een max. van 25 deelnemers. De cursus uitgevoerd door Meet- en Regeltechniek de Jong & Hartog
De cursus wordt gesubisdieerd door MKBIdee van het ministerie van Economische Zaken voor het opzetten van trainingen voor medewerkers
 

Resultaat


Na de cursus ben je meer bewust van de mogelijkheden voor het aanleggen van de bekabeling voor een klimaatinstallatie. Ook kijken we over de muur naar de verlichting en bijvoorbeeld bemetering.
Ook weet je meer over de veiligheidseisen zodat je meer bewust bent bij het verantwoord bekabelen.
 
 

Inhoud


We starten met het verschil uit te leggen tussen een verlichtings/krachtinstallatie en een klimaatinstallatie. Vervolgens bespreken we welke keuze je kunt maken voor het juiste type bekabeling, passend bij de toegepaste apparatuur. Ook kijken we met elkaar naar de verschillende communicatieprotocollen. Denk hierbij aan domotica, het automatisch opnemen van meterstanden en intelligente koppelingen met warmtepompen of luchtbehandelingen.
 


Voor wie?

 
Ben je installateur? Dan is voorkennis op het gebied van W & E praktisch maar geen must.
De kennisdelingssessie is bedoeld voor werktuigbouwers die interesse hebben in het elektrische deel van de installatie, of voor elektromonteurs die meer willen weten over de andere kant van het spectrum.

Maak voor jezelf alvast een vragenlijst ter voorbereiding en mail deze naar Albert-Jan van Meet- en Regel techniek de Jong en Hartog. 
Wil je sparren of de cursus iets is voor jou is of wil je meer weten neem dan contact op met Albert-Jan Hartog op 06-83547258.
 


Afronding

 
Tijdens de cursus is er uiteraard ruimte voor specifieke vragen. Je ontvangt na afloop een certificaat.
 
Doe je mee? Inschrijven kan tot één week voor de startdatum.

 


Inschrijven Cursus | Bekabeling Meet- en Regeltechniek